VELKOMMEN TIL JURA I SPANIEN – ONLINE JURIDISK RÅDGIVNING

Efter at have arbejdet på et advokatkontor i knap 15 år har jeg besluttet, at jeg skal prøve noget nyt, og det nye projekt er blevet til “Jura i Spanien”, som jeg er spændt på at præsentere her. 

Hvad du læser her er mit første blog-indlæg, hvor jeg vil forklare nærmere om filosofien bag mit projekt; “Jura i Spanien”, og hvad det kan tilbyde dig.  

Efter at have arbejdet på advokatkontor i alle de år, har jeg erfaret, at mange klienter føler sig særligt usikre, fordi de ikke kender reglerne i landet, og det kræver en større indsats i forhold til at forklare forløbet mere detaljeret. Min konklution er; kan man gøre juraen forståelig, kan man give sin klient en større følelse af sikkerhed og ro.  

Det er derfor endnu vigtigere for mig, ikke kun at løse sagen til klientens tilfredshed, men også at formidle sagen og forløbet på en måde, så mine klienter kan forstå det og følge med, så jeg kan skabe trygge rammer omkring forløbet.  

Hjemmesiden indeholder også en blog, hvor jeg vil behandle diverse juridiske emner, både af mere overordnet karakter, men også specifikke emner, ligeledes med målet om, at alle der følger med, kan finde hoved og hale i det spanske. Jeg håber, at I alle vil deltage i bloggen med kommentarer, foreslå emner at behandle, så der kan skabes en god debat om jura generelt, som kan komme alle besøgende på siden til gavn.

Mit mål som netjurist og advokat er at give hurtig og præcis rådgivning, at behandle klienternes sager effektivt og naturligvis at mine klienter føler sig trygge og godt behandlet.

Jeg håber, at jeg kan yde jer alle en god service, at I vil lade mig være en del af jeres engagementer i Spanien, og lade mig hjælpe til at Spanien er nemmere. Jeg håber især, at I kan føle jer trygge i Spanien og nyde jeres tid her.

Hvis du vil læse nærmere om mig, har jeg skrevet en artikkel, hvor jeg fortæller nærmere om min baggrund og erfaring. Du kan læse den, ved at trykke her.

Categories: Diverse

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.