Jo hurtigere en hjælp ydes, desto mere effektiv er den

Præcis og Hurtig rådgivning,
så snart du har brug for det.

ONLINE SERVICE

Jura i Spanien er en online rådgivningsvirksomhed, hvor al kommunikation primært foregår via mail og telefon, hvorfor der kan assisteres kunder i hele landet og indenfor alle områder.

HURTIGT SVAR

I en travl hverdag har man brug for hurtig og præcis rådgivning. Ved Jura i Spanien vil du få svar på din henvendelse indenfor 24 timer.

FORSTÅELIGT

Jura i et fremmed land kan være forvirrende. Ved Jura i Spanien gøres den spanske jura forståeligt på dansk, så du altid føler dig tryg ved sagsforløbet.

BLOG

Følg med på bloggen, hvor du kan finde information om diverse juridiske emner, deltage i debatterne og sende en kommentar. Du kan også foreslå et emne, hvis det ikke allerede er behandlet på bloggen.

TILMELD DIG

NYHEDSBREVET

Gå ikke glip af noget, tilmeld dig her, så du modtager en mail, når der er nyt på bloggen eller fra mig.

----

Hvem er bag Jura i Spanien

Altid ved din side

Jeg er uddannet jurist ved Málaga Universitet. Jeg har primært arbejdet for danskere, og altid med et mål om at skabe trygge rammer for mine klienter i Spanien, uanset sagens natur.

Du kan på bloggen læse nærmere om mig og "Jura i Spanien", kommenter på artiklerne, eller send mig en mail, hvis du har brug for hjælp eller vurdering af en sag.

Maria S. Rose

Jurist og stifter af Jura i Spanien